About

Hola! Welkom op mijn blog; Fit.Food.Joy. Via deze pagina wil ik jullie wat meer vertellen over mezelf en over waarom deze blog ontstaan is.

About the person

Blogger Fit.Food.Joy

Ik ben Joyce. Inmiddels bijna 24 jaar geleden besloot mijn moeder dat het tijd was om mij de wereld te laten zien. Ik heb mijn hele brave leventje bij mijn ouders gewoond tot dat ik voor mijn studie naar Valencia moest verhuizen. Hier heb ik een half jaar gewoond en alles geleerd over de internationale marketing-wereld. Toen ik terug kwam, ben ik op mezelf gaan wonen in Haarlem. Hier woon ik sinds een paar jaar met mijn grote liefde; Harvey de maincoon kat. Ook al heb ik elke dag zijn nagels in mijn armen of benen, ik ga er van uit dat hij het ook leuk vindt bij mij thuis. En ja, ik ben verslaafd aan de serie Suits, I know. Maar ja, wie is dat niet met zo’n hoofdpersoon.

Mijn andere guilty pleasures zijn Expeditie Robinson en Geordie Shore, dus dan vallen de namen van mijn huisdieren nog wel mee. Naast het feit dat ik graag series kijk, geniet ik geregeld van een glas (fles..) wijn met vriendinnen of met mijn vriend. Verder vind ik het leuk om nieuwe taart- of dessertrecepten uit te proberen en wil ik in elk land iets nieuws eten. Niks geks dus voor iemand van mijn leeftijd. Ik werk fulltime in de online marketing, maar aangezien ik nog wat tijd over had besloot ik een blog te beginnen.

About the blog; Fit.Food.Joy

Sinds ik fulltime werk, merk ik dat ik een ‘kantoorlijf’ heb gekregen. Toen ik nog lief en klein was deed ik aan turnen. Vanuit school ging ik door naar de turnzaal en vanuit de turnzaal door naar mijn bed. Hartstikke leuk die sport, maar niet echt goed voor je lichaam. Na heel wat blessures ben ik aangewezen op de sportschool en ik zal niet liegen; ik haat de sportschool. Zelf had ik de discipline niet om actief met sport en voeding bezig te zijn, maar ik wilde wel graag mijn blokjesbuik terug. Begin september heb ik daarom besloten om met Personal Body Plan te gaan starten. Dit betekent letten op mijn voeding, gedragslessen volgen en sportschema’s uitvoeren. Dit betekent ook hele zondagen zoeken naar gezonde recepten en het kopen van nieuwe sportkleding.

Het lijkt allemaal zo makkelijk. Al die mooie recepten en die fitgirl foto’s, maar op de een of andere manier gaat er bij mij altijd wel iets fout. Ben ik de enige die dit heeft? Vast niet. Daarom heb ik besloten deze blog te beginnen. Een kijkje in het leven van een wannabe – but struggling to get there – fitgirl. Ik zal jullie wekelijks updaten over de recepten die ik geprobeerd heb (en vaak mislukken), over de dingen die ik meemaak in de sportschool en over het combineren van dit fit life met een normaal social life. Wie weet staan er tips voor jou tussen en wie weet heb jij wel tips voor mij! : )

Take me to..

Fit.TipsFood.TipsTravel.TipsRecepten