About Fit.Food.Joy

Hola! Welkom op mijn blog; Fit.Food.Joy. Via deze pagina wil ik jullie wat meer vertellen over mezelf, mijn leven en over waarom deze blog ontstaan is.

About the person

Blogger Fit.Food.Joy

Ik ben Joyce. Inmiddels 26 jaar geleden besloot mijn moeder dat het tijd was om mij de wereld te laten zien. Ik heb mijn hele brave leventje bij mijn ouders gewoond tot dat ik voor mijn studie naar Valencia moest verhuizen. Hier heb ik een half jaar gewoond en alles geleerd over de internationale marketing-wereld. Toen ik terug kwam, ben ik op mezelf gaan wonen in Haarlem. Inmiddels woon ik samen met mijn grote liefdes; Ryan (mijn vriend), Harvey & Dana (mijn katten). Jep je leest het goed, ik ben verslaafd aan Netflix en chill, dus mijn katten hebben toepasselijke namen. We hebben trouwens ook nog twee kleine zwemschildpadden – Scotty & Donna.

Mijn andere guilty pleasures zijn Temptation Island en Geordie Shore, dus dan vallen de namen van mijn huisdieren nog wel mee. Naast het feit dat ik graag series kijk, geniet ik geregeld van een glas (fles..) wijn met vriendinnen of met Ryan. Verder vind ik het leuk om nieuwe taart- of dessertrecepten uit te proberen en wil ik in elk land iets nieuws eten. Niks geks dus voor iemand van mijn leeftijd. Ik werk fulltime in de marketing, maar aangezien ik nog wat tijd over had besloot ik een blog te beginnen.

About the blog; Fit.Food.Joy

Sinds ik fulltime werk, merk ik dat ik een ‘kantoorlijf’ heb gekregen. Toen ik nog jong was deed ik aan turnen. Vanuit school ging ik door naar de turnzaal en vanuit de turnzaal door naar mijn bed. Hartstikke leuk die sport, maar niet echt goed voor je lichaam. Na heel wat blessures ben ik aangewezen op de sportschool en ik zal niet liegen; Het is niet mijn favoriete bezigheid. Zelf had ik de discipline niet om actief met sport en voeding bezig te zijn, maar ik wilde wel graag mijn blokjesbuik terug. In September 2017 heb ik daarom besloten om met Personal Body Plan te gaan starten. Dit betekende letten op mijn voeding, gedragslessen volgen en sportschema’s uitvoeren. Dit betekende ook hele zondagen zoeken naar gezonde recepten en nieuwe sportkleding.

Het lijkt allemaal zo makkelijk. Al die mooie recepten en die fitgirl foto’s, maar op de een of andere manier gaat er bij mij altijd wel iets fout. Ben ik de enige die dit heeft? Vast niet. Daarom heb ik besloten deze blog te beginnen. Een kijkje in het leven van een wannabe – but struggling to get there – fitgirl. Ik zal jullie wekelijks updaten over de recepten die ik geprobeerd heb (en die ook vaak genoeg mislukken), over de dingen die ik meemaak in de sportschool en over het combineren van dit fit life met een normaal social life. Wie weet staan er tips voor jou tussen en wie weet heb jij wel tips voor mij! : )

Ik wil direct naar…

Fit.TipsFood.TipsTravel.Tips