About Fit.Food.Joy

Hola! Welkom op mijn blog; Fit.Food.Joy. Via deze pagina wil ik jullie wat meer vertellen over mezelf, mijn leven en over waarom deze blog ontstaan is.

About the person

Blogger Fit.Food.Joy

Ik ben Joyce. Inmiddels 27 jaar geleden besloot mijn moeder dat het tijd was om mij de wereld te laten zien. Ik heb mijn hele brave leventje bij mijn ouders gewoond totdat ik voor mijn studie naar Valencia moest verhuizen. Hier heb ik een half jaar gewoond en alles geleerd over de internationale marketing-wereld. Toen ik terug kwam, ben ik op mezelf gaan wonen. Inmiddels woon ik samen met mijn grote liefdes; Ryan (mijn vriend), Harvey & Dana (mijn katten). Jep je leest het goed, mijn katten zijn vernoemd naar de hoofdpersonen van een serie. We hebben trouwens ook nog twee kleine zwemschildpadden – Scotty & Donna.

Naast het feit dat ik graag series kijk, geniet ik geregeld van een gezellig avond met een glas (of fles..) wijn met vriendinnen of met Ryan. Verder vind ik het leuk om nieuwe taart- of dessertrecepten uit te proberen en wil ik in elk land iets nieuws eten. Niks geks dus voor iemand van mijn leeftijd. Ik werk fulltime in de marketing, maar aangezien ik een liefde heb voor koken besloot ik een blog te beginnen.

About the blog; Fit.Food.Joy

Sinds ik fulltime werk, merk ik dat ik een ‘kantoorlijf’ heb gekregen. Toen ik nog jong was deed ik aan turnen. Vanuit school ging ik door naar de turnzaal en vanuit de turnzaal door naar mijn bed. Hartstikke leuk die sport, maar niet echt goed voor je lichaam. Na heel wat blessures ben ik aangewezen op de sportschool en ik zal niet liegen; Het is niet mijn favoriete bezigheid. Zelf had ik de discipline niet om actief met sport en voeding bezig te zijn, maar ik wilde wel graag mijn blokjesbuik terug. In September 2017 heb ik daarom besloten om met Personal Body Plan te gaan starten. Dit betekende letten op mijn voeding, gedragslessen volgen en sportschema’s uitvoeren. Dit betekende ook hele zondagen zoeken naar gezonde recepten en nieuwe sportkleding.

Ik vind dat je gezond eten en lekker eten prima kunt combineren en ik geloof er niet in dat je dingen niet mag eten als je een doel probeert te behalen. Waar ik dan wel in geloof? In een goed gevoel hebben bij wat je eet en in afwisseling tussen voedzaam en lekker. Voor mij dus geen koolhydraatarm, maar gewoon een bord pasta met een gezonde twist. Neem vooral een kijkje in de verschillende categorie├źn en zie hoe ik met normale producten gezonde recepten bereid. Ga jij voor een eiwitrijke snack of voor een zelfgemaakt ontbijtje?

Ik wil direct naar…

Fit.TipsFood.TipsTravel.Tips
Categorie├źn