DYI is ook een sport!

26/07/2022

Naast het bakken, koken en sporten ben ik de laatste tijd ook druk in de weer geweest in het huis en het leek mij leuk om het laatste avontuur met jullie te delen in een blog. Ook klussen is namelijk een beste workout als je het mij vraagt.. En die hexagon fotocollage muur was de workout zeker waard!

Klusmodus: aan

Hexagon fotocollage van fotocadeau.nlOm eerlijk te zijn laat ik de meeste zware klussen aan Ryan en zijn vader over, maar als het aankomt op schilderen en inrichten dan ga ik los. Zwart servies, een mooie houten boekenplank of gewoon een hele nieuwe inrichting. En ze zeggen dat je met een eigen huis nooit klaar bent, dus er is altijd wel een nieuwe klusje te vinden.

Een van de meest recente klussen was de verbouwing van onze hexagon fotocollage muur. Na onze Costa Rica reis hebben we in plaats van een boek een fotomuur gemaakt en nu was het tijd om deze muur uit te breiden met andere herinneringen. Dat betekende wel eerst stucen, toen verven en als laatst plakken maar! Met een rolmaat, waterpas en de hulpstukken van Fotocadeau gingen Ryan en ik aan de slag en ik kan nu al niet wachten tot we de muur nog verder uit kunnen breiden na onze reis naar Zuid-Afrika.

Nu hou ik dus heel erg van foto’s aan de muur, maar na een topvakantie kan ik me voorstellen dat je het liefst overal herinneringen hebt. Zo is het bijvoorbeeld ook heel leuk om je eigen foto placemats te ontwerpen of jouw glas op jouw eigen unieke onderzetter te zetten. Kleine tip; even een kijkje nemen bij Fotocadeau dus!

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën