Feestdagen Tips

Hoewel de feestdagen er zijn om van te genieten snap ik ook dat je soms bewuste keuzes wil maken. Gelukkig gaan genieten en gezond eten tegenwoordig ook prima samen. Door wat simpele verwisselingen maak je van een sinner een gezond pareltje dat net zo leuk staat op tafel.

Aankomen doe je niet tussen Kerst en Oud & Nieuw, maar dat wil niet zeggen dat je niet bewust met je doel bezig kunt zijn én een lekkere kerstmaaltijd op tafel kunt zetten. 

Neem voor feestelijke drankjes, toetjes en kerst ontbijtjes snel een kijkje!

Ga jij de hele dag aan de oliebollen? Of ben je meer van het feestje en de bijbehorende champagne? In deze categorie vind je allerlei feestelijke recepten die jou gezond het Oude jaar uit helpen!

 

Je lief verrassen met een romantisch ontbijtje op bed, een gezond diner of zelfgemaakte bonbons. Ook dit kan op een bewuste manier om ervoor te zorgen dat je zorgeloos kunt aanschuiven aan dat heerlijke diner.

 

Een heerlijk ontbijt met Pasen hoort er natuurlijk bij. In deze categorie vind je makkelijke, lekkere en gezonde recepten om ook met Pasen gezond te genieten.

Makkelijke en gezonde recepten om een ontbijtje, brunch of heerlijke high tea in elkaar te zetten.

Want ook taarten en hapjes kunnen gezond en lekker zijn! In deze categorie vind je ze.

Van gezonde snacks tot simpele en lekkere toetjes. In deze categorie vind je alle Sint recepten.

Categorieën