Gym paradise: Costa Rica fotobehang en workout tips

19/01/2021

Je hebt het al voorbij zien komen op mijn stories, het fotobehang met de zonsondergang . Nu de sportscholen dicht zijn moeten we er toch iets leuks van maken en dus besloot ik op een tropische achtergrond te sporten. In dit blog lees je meer over het fotobehang en geef ik wat thuissport tips.

Plakken maar

Omdat de vakantie zo’n fijn gevoel brengt wilde ik heel graag fotobehang met een eigen foto zoals ik zag via fotocadeau.nl. En het liefst natuurlijk ook op een grote muur zodat het echt een blikvanger is. Leuk bedacht, maar nog best een klusje om goed op de muur te krijgen. Het behang dat ik had was Airtex behang. Dat wil zeggen dat je geen banen en dus geen naden hebt, maar gewoon 1 groot behang. We besloten eerst een derde van de muur met lijm te besmeren en een deel op te hangen en vervolgens zo verder de muur af te gaan. Nu ben ik echt een perfectionist dus elke luchtbel moest goed weggehaald worden en daarmee was het toch best lastig om met zo’n heel behang te manouvreren. We hebben ongeveer alle houdingen gehad om alle puntjes goed vast te houden. Maar… het resultaat is het zeker waard en ook de kwaliteit van het behang vind ik echt super. Geen uit de kluiten gewassen poster, maar gewoon een kwalitatief goed stuk behang.

Is behangen iets teveel voor je van het goede? Dan kun je natuurlijk ook een mooie canvas of misschien wel een hexagon fotocollage overwegen om je muur op te leuken. Die laatste heb ik zelf ook en in dit blog lees je er meer over.

Fotobehang ophangen

Home gym time

Ik zal niet liegen, ik train liever in de sportschool omdat ik daar toch een soort van prestatiedruk voel en dat heb ik thuis niet. Maar ik heb doelen dus ook thuis ploeter ik gewoon door en daar heb ik 3 tips voor:

1. Opstaan en gaan

Normaal ga ik ‘s ochtends eerst douchen. Maar zodra ik opsta op een sportdag hijs ik mein mijn sportkleding en fris ik me alleen even op met de kraan. Zo herinner ik mezelf eraan dat ik vandaag een training moet doen. De ene keer zit ik dan alsnog een halve dag in mijn sportkleding, maar de andere dag ga ik al om 10 uur aan de bak.

2. Agenda blokken

Jep, ik heb sporturen geblokt in mijn agenda. Zo krijg ik een reminder van mijn agenda en mijn collega’s kunnen ook zien dat ik ga sporten. Op die manier heb ik toch nog een soort van sociale druk, want ook mijn collega’s houden er rekening mee en plannen om mijn sporttijden heen.

3. Zorg voor een goed en vooral leuk schema

Of je nou een trainingsschema krijgt vanuit een programma, een coach of dat je hem zelf maakt; zorg ervoor dat er oefeningen in staan die jij leuk vindt om te doen en dat je voor oefeningen kiest waar je in kunt groeien. Ga je zelf een schema maken; kijk dan vooral op Pinterest voor inspiratie!

sporten bij fotobehang

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn