Voedingsschema's

Personal Body Plan: voedingsschema van week 24

08/06/2018

Ken je dat? Dat je gewoon echt even geen inspiratie hebt. Dat had ik dus vorige week, vandaar dat er geen voedingsschema online stond. Maar deze week ben ik weer druk in de weer geweest met een nieuwe weekplanning. Er staan een aantal nieuwe recepten en wat lekkere snacks in deze keer.

Inspiratieloos

Omdat ik aan een bepaalde hoeveelheid macro’s moet voldoen volgens PBP is het af en toe moeilijk een originele en gevarieerde planning te maken. Vorige week zat ik vast en kon ik er gewoon niet uit komen. Deze week is dat gelukkig niet het geval en dus heb ik een nieuw voedingsschema kunnen maken. Wat ik wel merk is dat ik toch makkelijk terug van op een smart bar en protein quark als het om snacks gaat. Tijd dus om even onderzoek te doen naar een paar nieuwe eiwitrijke snack recepten.

Het voedingsschema van week 24

Ook al waren de toetjes van het vorige schema echt heerlijk, ik besloot deze keer om voor een brownie te gaan. Deze kan ik zowel als snack als als toetje eten dus een win – win. Verder heb ik de overnight oats helemaal gevonden dus ook die ga ik zeker maken deze week. Een receptje hier voor komt trouwens komende week ook online!

Voor de lunch vond ik het leuk om weer eens yoghurtbrood te maken en qua avondeten heb ik de beef wrap ingepland. Op dinsdag zie je trouwens dat ik een visje eet. Nu hou ik niet echt van vis, maar deze is krokant en met een smaakje dus dan gaat het op zijn tijd nog wel.

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 24

Ingredienten voedingsschema week 24

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.