Voedingsschema's

Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 31

27/07/2019

Het is weer feestweek tot en met volgende week zaterdag en dat zie je terug in mijn schema. De eerste helft van de week gedraag ik me netjes, maar daarna ga ik ‘s avonds richting de feestweek dus in het nieuwe voedingsschema vind je een aantal wijntjes. Moet ook kunnen toch?

Het voedingsschema van week 31

Huh, de feestweek? Jep, hier in Santpoort is het de hele week feest. De straat is omgetoverd tot een straat met barren en podia en er is muziek en elke dag wat anders. Nu doe ik niet mee aan de activiteiten maar kijk ik vooral rustig toe met een drankje. Zoals je ziet is op donderdag de planning leeg, want dan is de harddraverij en zit ik vanaf ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds langs de baan. Ik neem wel een aantal essentials mee zoals een banaan en een smartbar en natuurlijk water. Een goed ontbijt en de rest van de dag laat ik me leiden door wat er te koop is.

Daarnaast is het voedingsschema vooral luchtig en licht. Het koelt weer iets af maar de temparaturen zijn nog steeds aangenaam dus die kom maar door met die salades. Ook maak ik even een flink voorraad gegrilde groente zodat ik snel ies uit de vriezer kan trekken wat ik alleen hoef op te warmen. Zo ook de noedelsoep waar ik nog een portie van over had en de kipshashlik waarvan ik twee porties heb ‘ontstokt’ en ingevroren. Beetje rijst erbij en ready to go. Het capresebrood is een nieuw recept dat maandag online komt 🙂

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 31

Ingredienten voedingsschema week 31

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.