Personal Body Plan: voedingsschema van week 14

30/03/2018

Aankomend weekend is het Pasen en vliegt al het lekkers me om de oren. Maar terwijl ik daar over droom, is het natuurlijk wel handig als ik van het weekend nog even gezonde boodschappen haal. Dus bij deze hier het Personal Body Plan voedingsschema van komende week.

Nieuwe fase Personal Body Plan

Zoals jullie kunnen zien aan de macro’s, ben ik weer aan een nieuwe fase van mijn Personal Body Plan begonnen. Ik ga steeds meer richting de sporterscalorieën en die koolhydraten zijn nu al helemaal een uitdaging. Telkens met stapjes omhoog werkt voor mij het best, omdat ik dan geleidelijk kan wennen aan de nieuwe voeding en me niet vol ga proppen met lekkers nu in de calorieën toch heb.

Dat betekent natuurlijk niet dat ik met Pasen geen uitzondering ga maken. Ik ga namelijk op tweede Paasdag brunchen bij mijn ouders. We zetten het gourmet stel op en maken wentelteefjes, pannekoekjes, gebakken eieren en ga zo maar door. Vandaar dat de maandag in dit schema ook lekker leeg is. Af en toe een dagje niet denken aan macro’s en wegen en tellen kan geen kwaad toch?

Het voedingsschema

Vanaf dinsdag ga ik dus aan de slag met nieuwe macro’s. Mijn calorieën zijn met 100 omhoog gegaan en hierbij dus ook de koolhydraten. De rest is hetzelfde gebleven, dus het was wel even puzzelen deze keer.

Wat je vooral zult opvallen is dat er een stuk meer brood voorkomt in dit schema. Voor het sporten prop ik een broodje met zoetigheid naar binnen. Maar ook het brood met kwark ontbijtje ga ik er zeker weer bijhalen. Wel even puzzelen hoe ik dit kan klaarmaken op werk. Dat wordt denk ik maar de weegschaal meenemen.

Als snack heb ik bananencake. Dat vind ik toch wel een van de lekkerste snacks tot nu toe en hij past perfect binnen de macro’s. Verder vind je naast de tortilla chips niet veel speciaals deze week. Ook wel eens lekker om gewoon makkelijk en basic te eten toch?

Fijne Pasen allemaal!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 14

Ingredienten voedingsschema week 14

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën