Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 12

16/03/2018

Inmiddels ben ik al meer dan een half jaar bezig met Personal Body Plan en de routine begint er aardig in te raken. Schema maken, boodschappen doen, mealpreppen, sporten. Ookal moet je het voor het grootste deel zelf doen, ik merk dat mijn mindset langzaam aan echt wel verandert. En omdat ik hier elke week een voedingsschema heb beloofd te delen, blijf ik ook verplicht erover te blijven nadenken.

Personal Body Plan progress

Onder mijn mede Personal Body Plan leden hoor ik heel verdeelde meningen. Voor de een werkt het wel, voor de ander werkt het niet. Ik hou ervan zelf dingen uit te vinden en te proberen en vrijheid te hebben, dus voor mij werkt het. Mijn stok achter de deur is de coach die online meekijkt naar wat ik invul en me appt als ik niks invul. Maar heb je echt iemand nodig die constant achter je aan zit, dan kun je beter een personal trainer nemen waar je wekelijks mee traint en meet.

Wat betreft mijn echte resultaten. Inmiddels ben ik natuurlijk geswitcht van plan, omdat ik eerst wat wilde afvallen en daarna aan mijn spierdefinities wilde werken. Dat afvallen is gelukt, zo’n 7 kilo zelfs. En voor de mensen die denken hoe dan, volgens mij had ik veel vet aan mn kleine teentje šŸ˜‰

Op dit moment ben ik druk met krachttraining om er voor te zorgen dat die langverwachtte blokjesbuik weer terugkomt. Dit gaat nog wat minder snel dan gehoopt, maar we houden vol.

Het voedingsschema van deze week

Komende week staat in het teken van verwennerij. Lekkere toetjes, chocolade snacks en een wijntje. Maar natuurlijk begin ik de dag wel netjes met een gezond en mager granola ontbijt. Ook ga ik voor het eerst zelf chia pudding maken en als snack zie je de havermout wafels terug.

Maar… de lekkere dingen zijn natuurlijk veel belangrijker. Zo heb ik op maandagavond tiramisu, op woensdagmorgen een snickers en op vrijdagavond ga ik aan de tortilla chips met een wijntje. Zoals je ziet kun je ook met deze lekkere dingen een prima voedingsplan in elkaar zetten dat toch binnen de macro’s blijft. Ik heb er nu al zin in…

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 12

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn