Voedingsschema's

Personal Body Plan: voedingsschema van week 25

15/06/2018

Het is weer vrijdag en dat betekent dat er alweer een week voorbij is. Ligt het aan mij of gaat dit jaar echt super snel? Het is alweer half Juni! Anyways, het voedingsschema van week 25 draait op leftovers uit de vriezer, omdat ik een beetje blut was na al die feestjes van afgelopen weken.

Leftovers for life

Aangezien ik vaak alleen voor mezelf kook is het makkelijk om wat over te houden. Vaak gaat vlees per 2 stuks en zijn maaltijdpakketten voor 2 of meer personen. Gelukkig heb ik recent een vrij grote vriezer aangeschaft en kan ik hier een hoop leftovers in kwijt. En ja, er ligt ook altijd wel een pizza en wat ijs in. Deze week is dus wel een beetje een bij elkaar geraapt zooitje van diners, maar het zomerse fruit is vol op aanwezig.

Het voedingsschema van week 25

De tijd van zomers fruit is er weer. Nectarines liggen vol op in de schappen en ook de ananas is heerlijk. De hele week ontbijt ik dan ook met een variatie van kwark en fruit. Verder ga ik mezelf trakteren op heerlijke verse pesto en maak ik weer eens bananencake.

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 25

Ingredienten voedingsschema week 25

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.