Personal Body Plan: voedingsschema van week 29

13/07/2018

Nog twee weken Personal Body Plan en dan zit het erop.. Mijn doel is om wel door te gaan met het maken van voedingsschema’s voorlopig, omdat ik merk dat dit mij helpt de juiste keuzes te blijven maken. Zoals deze week verschillende lunch recepten met kipfilet ter ondersteuning van de eiwitten.

De laatste 2 weken Personal Body Plan

En dan is 9 maanden ineens snel gegaan. In September 2017 begon ik aan het Personal Body Plan avontuur en vond ik het heel moeilijk om al die balkjes groen te krijgen. Inmiddels ben ik hier wat handiger in geworden en weet ik welke combinaties ik moet maken om van alle macro’s voldoende binnen te krijgen. Alleen die koolhydraten blijven een gevecht.

Hopelijk heb jij aan de hand van mijn schema’s ook een idee gekregen van welke dingen je goed met elkaar kunt matchen en hoe je een gevarieerd en gezond voedingspatroon aan kunt houden.

Het voedingsschema van week 29

Deze week heb ik me gefocust op de gerookte kipfilet. Ik ga er twee soorten salades, een tosti en een wrap mee maken. Mijn ontbijtjes maak ik met meloen en de overnight oats komen natuurlijk ook terug. Daarnaast was de snack van deze week de choco pancake en het receptje hiervan komt maandag online, dus dan weet je hoe je het moet maken. Wil je al boodschappen ervoor doen? Haal dan dit in huis:

  • 140 gram tarwemeel
  • 4 eieren
  • 200 gram halfvolle melk
  • 40 gram smart protein chocolade
  • 10 gram cacaopoeder
  • 200 gram banaan

De rest spreekt denk ik redelijk voor zich. Fijn weekend en geniet van de zon allemaal!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 29

Ingredienten voedingsschema week 29

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn