Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 1

31/12/2020

Niet alleen een nieuwe week, maar een heel nieuw jaar met nieuwe kansen en doelen. Ook dit jaar ga ik gewoon door met het maken van voedingsschema’s. Waar ze vroeger focusten op gevarieerd en lowcal, moet ik nu juist letten op wat extra voedingsstoffen binnenkrijgen zodat ik mijn nieuwe doel kan behalen; sterker worden!

Het voedingsschema van week 1

Dat is dus even heel wat anders dan hoe ik vroeger mijn voedingsschema maakte. En het was ook nog best wel een puzzel om op een normale manier alle macro’s in te vullen. Ik begon met de basis – mijn ontbijt en diner. Daarna ging ik lunches uitzoeken en voegde ik toetjes toe. De rest heb ik opgevuld met snacks. Daarbij heb ik twee doelen; minstens 250 gram groente en 200 gram fruit per dag. Dat klinkt heel logisch, maar soms is dat nog best lastig als je bijvoorbeeld een dag inplant met Griekse Nacho’s.

Verder heb ik mijn inspiratie vanuit mijn kookboeken gehaald om zo weer wat nieuwe dingen te proberen. De skynny cookie dough snack kocht ik trouwens bij The Leann Shop en daar ben ik echt heel benieuwd naar. Ik heb er hoge verwachtingen van! Verder heb ik maar wat sultana’s toegevoegd omdat ik niet zo goed wist wat voor honger ik nog heb als ik deze porties aanhoudt.

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 1 2021 width=
Ingredienten voedingsschema week 1 2021

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn