Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 11

07/03/2020

De vakantie is helaas voor bij en dat betekent weer terug naar het normale leven. Terug naar een voedingsschema en letten op mijn eten. Niet omdat dit moet van mezelf, maar omdat ik het nog steeds wil gelukkig. En laten we eerlijk zijn; die vakantie heeft zijn effect gehad šŸ˜‰

Het voedingsschema van week 11

Een van mijn deelneemsters legde mij haar doel voor de komende periode uit; elke dag iets eten wat je echt heel erg lekker vindt. Ik ben het daar zo mee eens, omdat voeding draait om genieten en niet om naar binnen werken wat je nodig hebt. Dus ik ging naar de supermarkt; koos het lekkerste koekje uit dat ik kon vinden en heb mijn week daar om heen uitgebouwd. Het koekje is trouwens een twix cookie.

Verder begint de dag zoals standaard met kwark. Jep, deze begon ik wel een beetje te missen na alle eieren, pancakes en wentelteefjes. Verder probeer ik elke dag een stuk fruit in te plannen want ook dat kwam er in Costa Rica niet altijd van en heb ik wat extra vega gerechten gekozen om toch deels aan de week zonder vlees te kunnen komen.

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 11

Ingredienten voedingsschema week 11

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn