Voedingsschema's

Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 12

13/03/2020

Dat was me toch een weekje. Ineens ging ik van op kantoor naar thuis werken en dan had toch wel impact op mijn routine. Maar we beginnen gewoon weer opnieuw met een gezond voedingsschema. Nu hopen dat ik die boodschappen op een normale manier in huis kan halen..

Het voedingsschema van week 12

Dus, het koekje van deze week is een koekje uit de aanbieding bij de Plus; een crème brûlée koekje! Hij ligt al op de kast en ik probeer uit alle macht te wachten tot volgende week. Daarnaast snack ik met het ananasbrood dat afgelopen week online kwam en ga ik aan de mandarijnen.

Vrijdag wordt een feestdag met de Griekse nachos en een wijntje, terwijl de rest van de week lekker maar voedzaam is. Nouja, op de pannekoeken na dan maar de balans is er. De shaskliks kun je maken via deze link. Ook de lunches zijn vrij simpel, maar dat komt omdat ik een drukke week voor de boeg heb en dan is makkelijk en snel wel heel fijn.

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 12

Ingredienten voedingsschema week 12

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.