Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 14

27/03/2020

Jep, er is alweer een week voorbij. De weekdagen lijken bijna sneller te gaan dan het weekend op het moment.. Maar ook nu weer gewoon een nieuw voedingsschema om mijn structuur vast te houden en gezond en gevarieerd te eten. Hoe doe jij dit nu?

Het voedingsschema van week 14

Ik merk dat ik later ontbijt, daardoor later lunch en vaak pas ‘s avonds mijn snacks eet in plaats van voor het avondeten al. Toch heb ik ze evengoed via mijn normale schema ingepland om voor mezelf het overzicht te houden. Daarnaast zie je een verschil in ontbijtjes. Nu ik toch thuis zit kan ik namelijk wat meer variatie aanbrengen dan alleen maar die kwark. Die komt straks wel weer als ik op kantoor zit.

Verder maak ik mijn lekkernij van deze week zelf in de vorm van kleine cookie dough bites. Deze maak ik ook voor mijn ouders om uit te delen om hun werk dus ik maak er een paar extra voor mezelf. Op verzoek van Ryan heb ik het broodje hete kip van PBP toegevoegd en deze keer heb ik de ministol ingepland zodat alle macro’s goed uitkomen. Best een prima schema zo toch?

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 14

Ingredienten voedingsschema week 14

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn