Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 17

18/04/2020

Ze zijn even offline geweest, maar hier is weer een nieuw voedingsschema. Afgelopen weken had ik het druk, want zoals je inmiddels weet hebben we dus een huis gekocht! Er was geen tijd in mijn hoofd voor planning en rekenen met voeding en dat is ook oke.

Het voedingsschema van week 17

Omdat ik inmiddels al een aantal jaar voedingsschema’s maak en bezig ben met passende combinaties maken, weet ik ongeveer wat kan en niet. In de weken waarin ik te druk ben om vooruit te plannen val ik terug op oude combinaties waarvan ik weet dat ze passen. Dit betekent dat ik een voedingspatroon heb gecreeerd dat bij mij past en waar ik op kan vertrouwen.

Gelukkig had ik deze keer wel weer tijd dus in het voedingsschema van deze week probeer ik wat nieuwe recepten uit van Chick’s love food. Daarnaast geniet ik van bastogne koeken (LOVE THEM) en maak ik kaneel muffins en panna cotta. Last but not least zijn de pancake dippers waarmee ik ga lunchen want nu ik niet alles hoef mee te nemen kan ik extra genieten van dat soort dingen.

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 17

Ingredienten voedingsschema week 17

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn