Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 17

19/04/2019

Het komende weekend heb je een mooi Paasexcuus om van al het lekkers te snoepen en daarom laat ik de maandag ook leeg in het schema. Van sommige dagen moet je gewoon genieten. Maar vnaaf dinsdag kunnen we weer vol aan de bak met het nieuwe voedingsschema. Uiteraard staat er nog wel paasstol in, want we trekken de leuke dagen zo lang mogelijk door.

Het voedingsschema van week 17

Laten we even beginnen met het uitlichten van het toetje op dinsdag en woensdag, want met 20 graden is het weer heerlijk weer voor ijs. En wat is er dan beter dan zelfgemaakte kersen nicecream. Vitamines en eiwitten in 1 toetje.

Zoals je ziet heb ik als snack dus naast appels en shakes ook nog wat spelt stol over. Deze kun je kopen bij de appie, maar je kunt natuurlijk ook voor gewone stol gaan. De lasagnette komt trouwens uit een pakje van Knorr (sorry sorry) en de rest van de ingrediënten die ik ervoor gebruikte vind je terug in de lijst. Verder is het voedingsschema lekker rechttoe recht aan, want aangezien ik druk ben met verhuizen hou ik mijn voeding zo simpel mogelijk. Op die manier kost het me weinig tijd en moeite om gezond de week door te komen.

Wil je met pasen ook net even een beetje minder ongezond doen? Kijk daar even naar de recepten die je vindt onder Paas Tips. Fijne Paas allemaal!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 17

Ingredienten voedingsschema week 17

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën