Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 2

09/01/2021

En toen was er alweer een week voorbij en is het tijd voor het tweede voedingsschema van Januari. Ik verbaas me soms nog steeds hoeveel kcal extra 100 kcal eigenlijk is. Natuurlijk kun je het zo opvullen met wat lekkers, maar als je dat doet met fruit en groente kun je er nog best veel in proppen. Daarom deze week niet alle dagen gehaald, maar wel een mooie basis.

Het voedingsschema van week 2

Dus, niet alle dagen in dit voedingsschema zitten al helemaal vol. Dat vond ik ook niet erg want nu is er nog wat ruimte om te snoepen als ik daar trek in heb. Of natuurlijk om een grotere portie van iets te nemen als dat toevallig of bewust zo uit komt. Ik snack met bananenbrood bonbons en noten. Omdat ik nu grotere porties eet lukt het steeds beter om minder eiwitrepen te nemen en mijn eiwitten uit ‘gewone’ voeding te halen.

Als avondeten staat er de kokosrijst met ananas op het menu. Lekker tropisch zo midden in de winter maar ik had er trek in. Hier zet ik dan een portie boerenkool tegenover voor het contrast. Verder een lunch met het kaneel flatbread en de standaard dingen zoals roerbakei en salade. Als het lekker is, waarom zou je het dan vervangen?

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 2 2021 width=
Ingredienten voedingsschema week 2 2021

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn