Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 22

22/05/2020

Daar ben ik weer met mijn excel voedingsschema waarin ik mijn week vast leg. En nee, dat ik dit uit plan betekent niet dat ik nooit meer iets spontaans doe, maar gewoon dat ik hou van meten is weten. In het schema van deze week stroopwafels en lekker veel groente. Ongeveer alles behalve Hollandse pot eigenlijk.

Het voedingsschema van week 22

Jullie hebben het inmiddels gezien dat ik via een voedingsschema mijn week in deel. Dit doe ik zodat ik juist niet de hele dag met eten bezig hoef te zijn. Maar als ik een keer ergens anders trek in heb of mijn ouders appen bijvoorbeeld of ik kom eten dan schuif ik het eten gewoon de vriezer in of door naar volgende week.

Dus, geen Hollandse pot. Wel een gyros salade, Mexicaanse taco’s en kipkebab. Zelfs in de lunch zit een Italiaanse twist met de caprese flatbreads. Daarnaast uiteraard een eierkoek kwarktaartje en ook het appelbrood komt terug. Qua toetjes verwen ik mezelf juist met iets ultiem Nederlands; stroopwafel en kersen nicecream.
Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 22

Ingredienten voedingsschema week 22

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.