Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 23

29/05/2020

Een extra dagje vrij en een dag bij mijn ouders eten. Het voedingsschema van komende week heeft dus wat valkuilen, maar de algemene planning staat. Daarnaast draait hij weer om geitenkaas en natuurlijk komt het tiramisu brood erin terug. Een lekkere week met een gezonde twist was het doel.

Het voedingsschema van week 23

Dinsdag eet ik dus bij mijn ouders. Ik weet nog niet wat we gaan eten dus ik zorg ervoor dat ik genoeg ruimte over hou om lekker te eten en niet teveel erover te stressen. Maandag heb ik wel een planning gemaakt ook al is het een vrije dag, we gaan zien of het ook lukt om die planning te volgen.

Op donderdag had ik wat ruimte over voor B&J. Hierdoor komen mijn koolhydraten iets te hooguit en mijn vetten veel te laag, maarja wie zegt er nou nee tegen ijs als het past?! De lekkere snack van deze week is een kletskop en natuurlijk pas ik ook meteen het tiramisu brood in. In de ochtend zie je een custard ontbijtje. Deze zag ik op Instagram langskomen en moest ik uiteraard ook proberen.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 23

Ingredienten voedingsschema week 23

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn