Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 23

31/05/2019

We gaan Juni in en dus staat er weer een nieuw voedingsschema klaar. Ik probeer nog steeds van mijn voedingsdip af te komen, dus ik ga gewoon door met inplannen en doorzetten tot ik weer terug in het ritme zit. Ook deze keer probeer ik af en toe wat lekkers in te plannen in plaats van mezelf alles te ontzeggen.

Het voedingsschema van week 23

Uiteraard begon ik met het inplannen van de protein freakshake, want die beviel me prima. Verder heb ik weer een keer Campina kwark en maak ik protein wafels van de Body & Fit shop. Deze zijn hoog in eiwitten, maar laag in koolhydraten en vetten en dus makkelijk te combineren in het schema en nog makkelijker te maken.

Verder vind je beefwrap ook terug in het voedingsschema en ik koos ervoor wat pistache nootjes en een wijntje in te plannen en geniet ik weer eens van een kiwi. Ik zag ze liggen en besloot ze voor de afwisseling mee te nemen ookal vullen ze minder dan een peer of een banaan.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 23

Ingredienten voedingsschema week 23

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn