Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 24

05/06/2020

In het voedingsschema van week 24 vind je geen perfecte planning. Ik besloot namelijk om dit even een weekje los te laten. Het kcal budget staat als een huis elke dag, maar de rest is wat losser. Dit zorgt ervoor dat ik wat minder bezig ben met voeding en wat meer met gewoon lekker eten. Ook wel eens fijn toch?

Het voedingsschema van week 24

Even geen gedoe met koolhydraten, vetten en eiwitten maar gewoon een lekkere week waarin ik evengoed op mijn doel let. De eiwitten haal ik niet elke dag en over de vetten en koolhydraten ga ik soms heen, maar dat kan geen kwaad. De macro’s zijn er als richtlijn voor een gezond en gevarieerd eetpatroon. Haal je ze af en toe niet betekent dat niet dat je je doel niet haalt. Hiervoor dient namelijk je kcal budget.

Ik ben wel zo dicht bij mogelijk alle macro’s gaan zitten, maar ik heb niet gepuzzeld tot ik het perfecte schema had deze week. Ik merk namelijk aan mezelf dat ik daar gewoon geen zin in heb en dat is soms ook okee. De pasta boursin is er deze week bij ingeschoten dus die heb ik doorgeschoven en ook het custard taartje moet ik nog proberen. Al met al evengoed een gezonde week.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 24

Ingredienten voedingsschema week 24

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn