Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 26

21/06/2019

Er komt een week vol met mooi weer aan hoorde ik op de radio, dus uiteraard staat er een zomers voedingsschema klaar met ijs en fruit. Verder kies ik voor lichte maaltijden die snel op tafel staan of die uit de vriezer komen. Zo kan ik genieten van het zonnetje na werk en toch gezond eten.

Het voedingsschema van week 26

Naast een kommetje kwark met muesli ga ik ontbijten met twee banaan-avocado pancakes die ik zondagavond bak. Je kunt ze bewaren in de koelkast of invriezen en als je ze eet kun je ze beleggen met kwark en eventueel extra fruit. Natuurlijk kun je er ook mee snacken zoals ik op dinsdag en donderdag doe. In dat geval neem ik er maar eentje. Donderdag is het helemaal feest, want dat is mijn diner ook nog eens pannekoeken met kaas. Moet kunnen toch?

In de vriezer had ik nog een groenteburger liggen. Een broodje erbij, beetje kaas erover smelten terwijl de airfryer de patatjes maakt en ready. Daarnaast kies ik voor de kapsalon salade, want ook van die kip had ik nog iets in de vriezer liggen. Daarnaast laat ik Ryan zijn heerlijk kipsate maken en zorg ik voor een flinke hoeveelheid meloen om mee naar werk te nemen.

Geniet van de zon allemaal!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 26

Ingredienten voedingsschema week 26

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn