Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 27

26/06/2020

So far not so good. Met het warme weer van de afgelopen dagen is er weinig van het voedingsschema gekomen. Maar het is een nieuwe week en dus zijn er nieuwe kansen om gewoon weer goed te beginnen. Dus op naar gezond en lekker!

Het voedingsschema van week 27

Afgelopen week ging dus niet perfect. Het was warm en ik had nergens trek in. Behalve dan in de ongezonde dingen die er op het strand te krijgen waren. Ik heb me er aan toegegeven, maar ik heb wel netjes ontbeten en op de ‘normale’ dagen ook zo normaal mogelijk gegeten. En deze week gaan we er gewoon weer vol tegen aan.

Natuurlijk staat het monchou ijs op het menu en er komen ook wat gouwe ouwe recepten terug. Zo geniet ik van de kip kokos salade, de beefwrap en lunch ik met de breakfast wrap. Uiteraard ontbijt ik met mijn standaard recept van kwark. En ik heb dus wat nieuws gevonden; brownie bites! I LOVE IT.

Fijn weekend allemaal!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 27
Ingredienten voedingsschema week 27

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn