Voedingsschema's

Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 27

28/06/2019

Het is weer vrijdag, dus dat betekent tijd voor een voedingsschema. Aangezien ik geen zin had in ingewikkelde baksels en veel boodschappen met een mooi weekend voor de boeg, koos ik voor simpele gerechten. Lekkere muesli, veel groen en vooral lichte maaltijden die je snel op tafel zet.

Het voedingsschema van week 27

Ik realiseerde me dat ik eigenlijk nooit mijn drinken in het voedingsschema zet tenzij het gaat over wijn. Overdag op werk is dit geen probleem, want ik drink eigenlijk altijd groene thee of water en dat betekent geen calorieën. Omdat ik overdag zoveel drink, drink ik ‘s avonds minder en als ik iets neem is het vaak Crystal Clear of Icetea Green. Dat eerste bevat bijna geen kcal, maar twee glazen Icetea geeft toch 60 extra kcal (in het geval van Lipton). Dat is niet veel, maar over over een hele week genomen praat je toch over 420 calorieën die je ‘vergeet’. Omdat ik zag dat de Coolbest deze week in de aanbieding is heb ik bewust de glazen ingepland in mijn budget. Weer eens wat anders dan wijn.

Verder vind je in het voedingsschema natuurlijk de courgette wafels terug en ook staat er iets nieuws in. Ik maakte namelijk caramel granola en die eet ik komende week op. Hier heb je het volgende voor nodig:

  • 100 gram havermout
  • 50 gram zaden en pitten
  • 10 gram kokossnippers
  • 35 gram caramel saus van CallowFit
  • 10 gram kokosolie
  • 25 gram gedroogde peer

De gedroogde peer kun je vervangen voor verse peer en uiteraard kun je ook andere caramelsaus gebruiken. Hou hier wel rekening mee met de macro’s. Voor het diner staat deBBQ kip wrap op het menu en ook eiwrap met geitenkaas komt terug. Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 27

Ingredienten voedingsschema week 27

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.