Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 34

14/08/2020

Het is me weer gelukt om een voedingsschema in elkaar te draaien. Met deze week een heel duidelijk doel; vega. Vindt Ryan niet altijd even leuk, maar ik wil het wel eens proberen of ik het goed kan combineren en of ik vlees zou missen. Dus voor komende week mijn eerste poging.

Het voedingsschema van week 34

Een vega week dus. Ik vond het eigenlijk best wel puzzelen om aan voldoende eiwitten te komen zonder dat je over de koolhydraten heen schoot. Daarnaast hou ik ook niet zo van bonen en lust ik geen vis, dus dan kom je al snel op vleesvervangers uit. Maar het staat. Uit ontbijtwafels moet ik wel even de chorizo vervangen natuurlijk om echt de hele week vega te eten.

Verder geniet ik van havermoutballetjes en maak ik op woensdag passievrucht crème brûlée op woensdag omdat ik wat ruimte over had. Daarnaast zorg ik natuurlijk dat mijn groente en fruit op orde zijn om de daily essentials te handhaven. Al met al best een prima week denk ik die ook wat ruimte overlaat voor een onverwacht snoepmomentje. Mezelf kennende heb ik die namelijk nog al eens..

Fijn weekend!
Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 34

Ingredienten voedingsschema week 34

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.