Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 4

18/01/2020

Het mocht even duren, maar dan heb je ook wat. Het kostte me meer moeite dan normaal op een goed voedingsschema op papier te krijgen. Op sommige dagen heb ik dan ook alleen het kcal budget aangehouden, want die is aan het eind van de dag het belangrijkst en zorgen voor resultaat.

Het voedingsschema van week 4

Goed, ik zat dus even vast. Ik wist niet waar ik trek in had en ik kreeg niet de juiste matches in het schema. Om eerlijk te zijn miste ik ook gewoon wat motivatie, want ik voel me niet helemaal fit. Uiteindelijk heb ik de daily essentials erbij gepakt en toch nog wat kunnen maken van de week door fruit en noten toe te voegen.

Maandag wordt een fijne dag met een heerlijk diner en met de gezonde crème brûlée als toetje. De rest van de week is vrij simpel en geniet ik vooral van mijn nieuwe uitvinding als toetje; schuddebuikjes! Als snack maak ik de bosbessen muffins en zoals je ziet lunch ik ook een keer met protein pancakes, want dat moet kunnen toch?

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 4

Ingredienten voedingsschema week 4

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anoniem 24/01/2020 at 20:47

  Ik ben zooo onwijs blij met jouw schema’s ik volg nu voor het 2e jaar PBP en dit scheelt een boel werk maar nog beter het is allemaal zo lekker gecombineerd.

  • Reply fit.food.joy 25/01/2020 at 09:01

   Leuk om te horen! 🙂

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Categorieën