Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 4

22/01/2021

De puzzel is weer compleet en het nieuwe voedingsschema staat. Als uitgangspunt combineer ik gezond met lekker en eiwitrijk met zoet. Daarnaast probeer ik een aantal vegetarische maaltijden in te plannen en aan voldoende groente en fruit te komen. Best wel veel verschillende dingen om rekening mee te houden dus en daarom is het lekker om een planning te hebben.

Het voedingsschema van week 4

Wat je misschien wel opvalt is dat mijn macro’s nog meer omhoog staan. Ik vind het nog steeds eng, maar tot nu toe gaat het goed! En… Zojuist kwam mijn bestelling van Chocolate Cookie Balls aan en die heb ik uiteraard dus ook meteen in het voedingsschema gezet als snack. Dit zijn heerlijke balletjes van cookie dough met vulling en chocola. Best calorierijk maar 100% worth it. En dat zeg ik zonder dat ik gesponsord ben! Deze week begon ik dus met de snacks en heb ik daarna de rest aangevuld. Ik neem weer eens een eierkoektaartje en ook de combi custard en kwark breng ik terug. Ik denk dat het een zoete week gaat worden.

De diners zijn niet heel speciaal maar daarom niet minder lekker. Nu ik wat meer ruimte heb merk ik dat ik me vooral weer stort op dingen als kaas. Nacho’s en crispy wraps met cheddar dus. Ook probeer ik een voor mij nieuw Knorr wereldgerecht uit en op vrijdag gaan we lekker uiteten. Thuis dus met een afhaal menu.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 4 2021 width=
Ingredienten voedingsschema week 4 2021

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn