Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 40

02/10/2020

Het heeft even geduurd, maar ik heb de smaak weer te pakken en dus was het ook eindelijk weer tijd voor een nieuw voedingsschema. Ik probeerde vega te combineren met veel groente en natuurlijk ook de nodige snacks en zoetigheid. Wat mij betreft weer een mooie combi.

Het voedingsschema van week 40

Aangezien het afgelopen periode zo druk was heb ik vooral op gevoel gegeten of een oud schema als leidraad gepakt. Gelukkig zag ik via mijn meting dat dit goed is gegaan en dat ik dus inmiddels best wat ervaring heb qua voeding. Dus, als het even niet anders is kan het ik prima zonder een voedingsschema, maar ik vind het ook gewoon fijn om niet elke dag te hoeven bedenken wat ik ga eten en welke boodschappen ik nodig heb. Gemak dient de mens.

In het schema van deze week vind je een aantal blog recepten omdat ik mijn inspiratie even bij mezelf vandaan gehaald heb. Zo maak ik de paprika soep in combinatie met gezonde kapsalon en heb ik nog gehakt in de vriezer waar ik de Griekse kipburgers mee ga maken. Daarnaast lunch ik met de geitenkaas quesadilla’s en maak ik de protein brownies om mijn zoete trek mee te stillen. Uiteraard kon ik ook de chocolade ontbijt lavacake niet weglaten.

Fijn weekend!Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 40

Ingredienten voedingsschema week 40

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn