Voedingsschema's

Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 40

28/09/2019

Zo, ik ben terug van weggeweest met de voedingsschema’s. Ik geef eerlijk toe dat ik er de laatste tijd niet zo’n zin in had om nieuwe versies te maken en terugviel op of een oude of op gewoon maar wat doen doordeweeks. Waarom nu de switch? Mijn nieuwe plan van PBP is ingegaan en dat zorgt voor frisse moed.

Het voedingsschema van week 40

Zoals je ziet is er wat veranderd. Mijn ontbijt is groter en ik heb er een snack tussenuit gehaald. Dit is iets wat ik de afgelopen weken getest heb en het beviel me eigenlijk prima, want die snack tussen mijn ontbijt en lunch was niet nodig. Een groter ontbijt it is. Dit zorgt ook voor meer eiwitten en dat kwam ook mooi uit.

In het voedingsschema van komende week zie je dat ik op vrijdag mijn eiwitprincipe laat vallen, want het is dierendag dus dan eet ik een dagje geen vlees. Hier kies ik dus bewust voor om de eiwitten te laten voor wat het is. Daarnaast zie je PEPERNOTEN! Jep, ik ben gezwicht, want ze zijn in de aanbieding. Verder maak ik kaas-appel wafels (recept komt maandag online), salades en wat simpele maar lekkere diners.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 40

Ingredienten voedingsschema week 40

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.