Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 41

09/10/2020

Het is weer gelukt hoor. Deze keer met iets meer moeite dan vorige week maar het voedingsschema van week 41 staat. Zoals je gewend bent is het een veelzijdig schema met daarin aandacht voor de balans tussen genieten en gezond. Tussen voedzaam en gewoon alleen maar lekker. Want deze dingen gaan namelijk prima samen.

Het voedingsschema van week 41

Vorige week had ik overal trek ik, maar deze week had ik het wat moeilijker. Eigenlijk gaat dat altijd met up’s en downs bij me, ik begin met veel goede moed en daarna zakt het af en moet ik er even doorheen om op een stabiel level te komen. Dus ook nu weer gewoon een voedingsschema om ervoor te zeggen dat ik op dat level kom en doorpak.

Deze week maak ik de pecan repen want ik zag dat het weer ging regenen en dan is iets lekkers bij de thee wel welkom vond ik. Daarnaast koop ik suikerbrood omdat Ryan daar gek op is en maak ik een aantal recepten die ik zag op Chicks love food. Zo pas ik hun big mac salade aan met spullen die ik nog in huis heb en ook de groentewrap voor de lunch geef ik een eigen draai. Het rijstepap toetje beviel me perfect dus die komt ook terug, samen met de banoffee trifle. Al met al staat de week dus weer als een huis.

Fijn weekend!Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 41

Ingredienten voedingsschema week 41

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn