Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 42

12/10/2019

Nog meer aanpassingen in mijn voedingsschema zoals jullie zien. Ik vind de shakes zo midden op de dag namelijk niet lekker, maar om aan mijn eiwitten te komen heb ik ze wel nodig. Verder zijn er zoals altijd salades en ook genoeg lekkers. Zo zorg ik voor een balans tussen voedzaam en genieten.

Het voedingsschema van week 42

Een switch in mijn eiwitten it is dus als test deze week. Geen bak kwark meer ‘s avonds, maar een protein shake met fruit erdoor. Ik heb een voorraad bevroren fruit ingeslagen zodat ik elke dag een andere smaak heb. Eventueel kan hier nog een flavourshot of een schepje kwark bij mocht dat nodig zijn.

Verder zul je vanaf nu vrijwel iedere week stoofpeertjes in het schema zien staan. Dit is namelijk iets waar zowel Ryan als ik echt gek op zijn. Het vergt wel wat creativiteit aangezien ze vrij hoog zijn in koolhydraten en calorieën ten opzichte van andere groentes. Maar het is gelukt en ik ga ervan genieten met een wijntje erbij. Verder zie je pannekoeken, een noedelsoep recept van Chicks Love Food en wat popcorn en pepernoten die nog in de kast liggen.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 42

Ingredienten voedingsschema week 42

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën