Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 43

19/10/2019

Afgelopen week liep even compleet anders dan gepland. De shakes in de avond heb ik daarom nog niet uitgetest en vind je in het nieuwe voedingsschema ook weer terug. Daarnaast kies ik voor een serie simpele gerechten en voeg ik iets toe wat ik al heel erg lang niet gegeten heb maar waarvan het eigenlijk gewoon prima past.

Het voedingsschema van week 43

De test met de eiwitten gaat verder en hopelijk deze week wel zoals verwacht. Daarnaast zie je als snack vrijwel standaard een Smart Bar staan, want dat zijn de enige eiwitrepen die ik echt heel erg lekker vind. Voor de afwisseling neem ik speculaas wafels met fruit of groente. Ook in de avond staan er pepernoten en Propercorn (het kleine zakje) op het menu. Als je de ruimte hebt waarom dan niet iets lekkers inplannen?

Qua diners zie je de veggie burger in een andere samenstelling en maak ik weer eens couscous zoals ik hem in Valencia altijd at. Geen stoofpeertjes deze week dus, maar wel lasagnette naar het recept van Knorr en een stukje vis. Al met al een afwisselend voedingsschema.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 43

Ingredienten voedingsschema week 43

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn