Uncategorized

Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 44

26/10/2019

Het voedingsschema van komende week staat in het teken van de vriezer leeg eten. Eens in de zoveel tijd spit ik de vriezer door en maak ik hier een schema omheen. Zo vind je deze keer dus een aantal makkelijke diners terug gecombineerd met lichte lunches en heerlijke snacks.

Het voedingsschema van week 44

Ik heb een grote vriezer en hij zit HE-LE-MAAL vol. Ten eerste liggen er 5 verschillende doosjes fruit in, maar daarnaast liggen er ook allerlei diners in. Dit komt omdat de maaltijden van Knorr vaak voor 4-5 personen zijn en ook uit een pak pannekoeken bak je er meteen 14. En natuurlijk zijn er de aanbiedingen op vlees en vis waarbij ik groots insla. Ik vond ook nog een portie gegrilde groente dus die staat ook op de lijst.

Iets wat ik uit wil lichten zijn de avonden. Elke dag een heerlijke andere snack omdat het toevallig zo uit kwam dat ik ruimte over had. Dus van Hands Off My Chocolate chocolade tot sticky toffee pudding en uiteraard ook weer pepernoten, het staat allemaal in het voedingsschema. Voor tijdens de lunch voeg ik trouwens gerookte kip toe aan mijn avocado eiersalade.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 44

Ingredienten voedingsschema week 44

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.