Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 45

30/10/2020

Vorige week at ik op gevoel, maar deze weer staat er weer een nieuw voedingsschema klaar. Niet omdat het anders niet goed gaat, maar omdat ik het ook wel makkelijk vind om niet steeds over eten en combi’s na te hoeven denken. Komende week draait om simpel maar effectief. Lekkere gerechten die je snel op tafel zet dus.

Het voedingsschema van week 45

Er zijn weer twee nieuwe muesli soorten binnengekomen dus mijn kwark ontbijtjes gaan gewoon door. Ter afwisseling maak ik wel weer een keer havermoutpap. Vroeger vulde dit me niet genoeg, maar nu ik thuis werk ontbijt ik wat later en kan ik het dus makkelijker inpassen in mijn dag. De speculaas beviel me goed dus ik ga gewoon een nieuw pak halen en daarnaast snack ik met wortelen en koffiecake.

Qua lunch hou ik het simpel en zie je naast de protein crêpes geen hoogstaande recepten voorbij komen, maar dat hoeft ook niet altijd. Zeker niet in weken waarin ik het druk heb. Woensdag maak ik wel tijd vrij om ergens een lekkere lunch te halen met Ryan. Ook de diners zijn vrij simpel, maar daarom niet minder lekker. Zo maak ik het gyros omelet deze keer met vega gyros en eet ik weer eens couscous. Dit recept maakte ik in Valencia altijd en het is veel te lang geleden dat ik dat at.

Fijn weekend!
Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 45
Ingredienten voedingsschema week 45

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën