Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 45

01/11/2019

En het leven gaat gewoon door met weer een nieuw voedingsschema. Ook deze week weer een hele rij lekkere toetjes, want dat beviel me goed en dat heb ik gemist de afgelopen weken. Zou het het weer zijn of het feit dat het weer vroeg donker is? Want bij Netflix kijken onder een dekentje hoort iets lekkers..

Het voedingsschema van week 45

Een erg speciaal menu is het niet voor komende week, maar dat hoeft ook niet altijd. Ik vind het namelijk ook wel lekker om makkelijk en snel te koken ‘s avonds aangezien ik in het weekend voor mijn blog al uitgebreid kook. Doordeweeks vind ik het vooral belangrijk dat ik aan de juiste voeding kom en dat dit me weinig moeite kost met werk en sport erbij. Dit betekent dat de quesadilla’s en de tjap tjoy gemaakt zijn met Knorr pakketten en ook het pizzadeeg komt kant en klaar uit de vriezer.

Maar dan ‘s avonds staat er dus wat lekkers op het menu. Ik liep vanmiddag in de supermarkt en zag dat de mini appelflappen in de aanbieding waren… Ja die heb ik nu dus maar meteen ingepland voor in de avond. Daarnaast heb ik nog een halve reep over (ja echt!) en zijn de pepernoten hier standaard in huis. Last but not least; het recept van de chocolade pancakes vind je op mijn blog terug.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 45

Ingredienten voedingsschema week 45

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.