Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 46

06/11/2020

Zo, dat was een flinke bevalling. Maar het nieuwe voedingsschema staat weer. Er waren een paar recepten die ik er perse in wilde hebben en waar ik dus omheen moest puzzelen. Uiteindelijk is het gelukt om die recepten erin te houden en ook nog een schema te maken dat binnen mijn macro’s past.

Het voedingsschema van week 46

Ik ben echt gek op marsepein, dus de marsepein wafels wilde ik sowieso weer eens maken. Daarnaast had ik nog speculaasjes over, maar waren ook de jodenkoeken in de aanbieding. Dilemma’s en keuzes of gewoon allebei inplannen? Dat laatste natuurlijk! Het viel me namelijk op dat ik best wel veel kcal over had elke dag dus ik ben benieuwd hoe het zit met de honger komende week.

Naast het snoepgoed is er ook ruimte voor voedzame gerechten. Zo lunch ik met de frittata, de eiwitrijke bagels en een frisse salade met een saus van kwark en geitenkaas. Qua diners hou ik het simpel. Ik schuif er twee door omdat ik daar deze week niet aan toe ben gekomen en uiteraad eten we ook weer stoofpeertjes. Al met al een gebalanceerd voedingsschema.

Fijn weekend!
Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 46
Ingredienten voedingsschema week 46

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn