Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 47

13/11/2020

Op de een of andere manier leek ik deze week overal kcal over te houden, terwijl ik toch normale hoofdgerechten ingepland heb. Maar met wat puzzelen staat ook het voedingsschema van week 47 weer als een huis. Met zo’n 300 gram groente per dag, de nodige eiwitten en ook een pizza is het weer een mooi gebalanceerde planning geworden.

Het voedingsschema van week 47

Ik begon mijn planning met het indelen van 5 diners op basis van wat ik in de vriezer had. Vandaar dat je dus zowel pizza als vegawraps als een mexicaanse ovenschotel terug ziet komen. De schotel maakte ik wel met normaal gehakt in plaats van mager gehakt en ik voegde wat nacho’s toe omdat ik daar de ruimte voor bleek te hebben.

Om te snacken maak ik weer eesn wat brownie bites en ik grijp terug op wortelen. Dat vind ik namelijk een heel makkelijk tussendoortje met fijne macro’s en wat extra vitamines. Last but not least maak ik een klein portie s’mores kaiserschmarrn om van te genieten als toetje. Een mooie afwisseling van de kwark toch?

Fijn weekend!
Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 47
Ingredienten voedingsschema week 47

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn