Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 47

15/11/2019

Nog maar 5 weken en dan is het jaar alweer voorbij.. Maar natuurlijk eerst gewoon weer een nieuw voedingsschema zoals elke week. Zeker in November doe ik nog even normaal voordat straks de feestmaand begint. Snelle recepten en fijne macro’s it is dus, maar ook genoeg lekkere snacks tussendoor.

Het voedingsschema van week 47

De nicecream beviel dus die staat er weer in natuurlijk. Daarnaast stap ik langzaam over van de pepernoten op de kerstsnacks door een mini kerststol te verdelen over 2 dagen. Op de andere dagen geniet ik van rijk versierde protein pancakes als snack. De chocopasta die erop zit komt bij de Body & Fit shop vandaan.

Qua lunch en diner staan er weer een aantal nieuwe recepten in, want ik heb inspiratie opgedaan in de vele kookboeken die ik heb staan. Zoals je ziet heb ik vooral gezocht naar vega inspiratie, omdat ik nog steeds vastberaden ben dit wat meer vol te houden. Wel vind ik het nog moeilijk met mijn eiwitten en vleesvervangers, omdat ik echt niet van tofu of tempeh houd. Maar oefening baart kunst toch?

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 47

Ingredienten voedingsschema week 47

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.