Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 48

22/11/2019

Aankomende week ben ik vrij en ik merk dan altijd dat ik losser ben met eten. Geen vaste tijden zoals op werk, maar ik heb toch een voedingsschema gemaakt zodat ik houvast heb. Ik eet wel meer op gevoel en wanneer ik trek heb op mijn vrije dagen, maar nu weet ik in elk geval wat ik moet eten om aan mijn eiwitten te komen.

Het voedingsschema van week 48

Zoals je kan zien ga ik maandag lekker een dagje naar de Efteling. Ik zorg ervoor dat ik normaal ontbijt en neem een paar mandarijntjes en een smartbar mee om te voorkomen dat ik daar ga snoepen. Maar lunchen doen we wel gewoon daar en ook het avondeten hangt af van hoelaat we weer thuis zijn en waar we zin in hebben. Verder zoals inmiddels standaard is er nicecream en deze week ook lekker chocolademousse.

Qua diners maak ik het mezelf niet al te moeilijk in dit voedingsschema. De hutspot maakt mijn moeder namelijk (verwend hè?) en de noedelsoep komt uit de vriezer. De kipnuggets zijn een zelfgemaakt probeersel en de burger is lekker snel klaar. Qua snacks ga ik alvast in de Sint modus met wafels met marsepein en chocolade. Hiervoor heb je het volgende nodig:

  • 200 gram magere kwark
  • 150 gram havermout
  • 50 gram halfvolle melk
  • 3 eieren
  • 50 gram marsepein
  • 25 gram pure chocolade
  • 1 theelepel koekkruiden
  • 1 shot vanille

Fijn weekend weer!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 48

Ingredienten voedingsschema week 48

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.