Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 52

18/12/2020

Komende week is het Kerst en op deze dagen wil ik niet teveel plannen. In dit voedingsschema zie je dus ook lege dagen. In deze dagen ga ik gewoon genieten terwijl ik probeer balans te vinden en te kijken of ik her en der wat extra beweging in kan plannen. Een wandeling, een training. En daarnaast gewoon lekker vreten!

Het voedingsschema van week 52

Dat klinkt misschien gek, want ik werk niet voor niets zo hard voor mijn resultaat. Maar juist van af en toe alles loslaten en er even niet over nadenken krijg ik weer goede moed energie. En je kent het gezegde wel toch? Dik word je niet tussen kerst en oud & nieuw, maar tussen oud & nieuw en kerst. Als je na een paar dagen je plan weer oppakt en verder gaat met je doelen dan kan dit wat mij betreft prima.

De eerste drie dagen doe ik dan ook gewoon normaal. Ik maak een lekker portie kerst bananenbrood en ik zorg dat ik mijn dagelijkse groente en fruit binnen krijg. Het is wel even wennen om die extra kcal op een goede manier in te vullen aangezien ik echt een snoepkont ben. Ook ga de preiquiche van Zonder Fratsen proberen voor zowel lunch als diner

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 52
Ingredienten voedingsschema week 52

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn