Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 6

06/02/2021

De puzzel is weer compleet en het nieuwe voedingsschema staat. Als uitgangspunt combineer ik gezond met lekker en eiwitrijk met zoet. Daarnaast probeer ik een aantal vegetarische maaltijden in te plannen en aan voldoende groente en fruit te komen. Best wel veel verschillende dingen om rekening mee te houden dus en daarom is het lekker om een planning te hebben.

Het voedingsschema van week 6

Poeh, ik kwam er maar niet uit. En dit heeft uiteindelijk tot resultaat gehad dat ik mijn kcal heb opgevuld met Ben & Jerry’s, Bon Bon Bloc en chips. Daarbij heb ik natuurlijk wel gelet op het feit dat ik genoeg groente en fruit had ingepland. Soms moet het kunnen toch?

Verder lunch ik de hele week vega en ik ga ontbijten met een eierkoektaartje met pompoen. Ik zocht nog iets om mijn groente aan te vullen en dit recept kwam in tegen op Instagram. Ik ben benieuwd. De soep en de lasagnette trek ik uit de vriezer want die puilt zoals altijd weer eens uit. De carpacciosalade en het oosterse ei komen uit mijn nieuwe Chicks Love Food book.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 4 2021 width=
Ingredienten voedingsschema week 6 2021

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn