Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 6

31/01/2020

Nog 1 week en dan begint onze vakantie, finally! In het voedingsschema van deze week kies ik daarom vooral voor makkelijk, snel en effectief. Niet alle dagen staan helemaal goed, maar mijn kcal zijn wel scherp. En op vrijdag is het alvast genieten geblazen dus vandaar het gat.

Het voedingsschema van week 6

Mijn broertje past op het huis, de katten en de schildpadden. Alle prikken, koffers en reisbescheiden zijn binnen dus nu is het alleen nog tijd om in te pakken en de laatste dingen uit te zoeken. Daarnaast een belangrijke week op werk wat extra drukte meebrengt. In dit soort weken vind ik snel en makkelijk daarom extra belangrijk. niet alle macro’s staan maar mijn kcal budgetten staan wel als een huis.

Ik krijg vaak de vraag hoe je in een drukke week ervoor kan zorgen dat je tijd hebt voor gezond eten. Mijn antwoord is dan simpel; planning en het jezelf gemakkelijk maken. De zondag gebruik ik om een bananenbrood te bakken voor de hele week en maak ik alvast de burgers en de lasagnette. Opslaan in de koelkast of vriezer en je kunt de hele week gezond eten.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 6

Ingredienten voedingsschema week 6

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn