Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 7

13/02/2021

De puzzel is weer compleet en het nieuwe voedingsschema staat. Als uitgangspunt combineer ik gezond met lekker en eiwitrijk met zoet. Daarnaast probeer ik een aantal vegetarische maaltijden in te plannen en aan voldoende groente en fruit te komen. Best wel veel verschillende dingen om rekening mee te houden dus en daarom is het lekker om een planning te hebben.

Het voedingsschema van week 7

Je hebt het misschien al voorbij zien komen op mijn socials, maar Ryan had een idee. We laten een rad letters voor ons kiezen en daarmee verzinnen we ons avondeten om weer eens op andere dingen uit te komen dan de standaard broccoli met frietjes. Het rad draaide de O, de G, de A, de J en de U. De eerste twee waren al snel duidelijk en bij de A wilden we iets anders dan aardappel. De J en de U daarentegen waren een stuk moeilijker. Maar gelukkig had ik jullie voor het Kip Jambalaya recept en ben ik woensdag jarig dus gaan we gewoon lekker thuis Uiteten..

Op een aantal dagen had ik nog wat kcal en koolhydraten over en die heb ik deze keer gevuld met Coolbest. Normaal drink ik eigenlijk alleen thee overdag, maar ik vond dit wel een mooie manier om die laatste kcal aan te vullen in plaats van alleen nog maar meer te snacken. Dat snacken doe ik namelijk al met mijn toetjes. Van B&J tot witte chocolade panna cotta, ik heb er nu al trek in.

Fijn weekend!

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 7 2021 width=
Ingredienten voedingsschema week 7 2021

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn