Personal Training – Het voedingsschema van week 1

28/12/2018

En staan de goede voornemens al op papier? Begin je weer aan een nieuwe poging om te sporten, te leren piano spelen of gezond te eten? Ik ga in ieder geval gewoon door met elke week een nieuw voedingsschema en dezelfde macro’s. Zo help ik mezelf en hopelijk jullie ook een handje zonder heftige nieuwjaarsvoornemens.

Het voedingsschema van week 1

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik ze helemaal niet heb, want ik ga namelijk heel januari geen alcohol drinken. Deze deal maakte ik met mijn personal trainer omdat hij met me wed dat dit me dichter bij mijn doelen brengt. Dat betekent dat ik op 31 december nog een keer uitgebreid proost en daarna is het klaar, help!

Zoals je ziet is het voedingsschema voor maandag niet ingevuld, want met oud en nieuw aan de gezonde prak is niet te doen. Dinsdag daar en tegen staat er kwark, gebakken eieren en een BBQ wrap op het menu. Ook de gevulde paprika en de quesadilla’s komen terug. Zo combineer ik gezond met lekker om de overgang iets minder groot te maken.

Snacken doe ik met bananencake, shakes en fruit. Zo kom ik alle dagen aan vitamines om hopelijk die vreselijke verkoudheid over te laten gaan. Nou, ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een gezond 2019!

Personal Training - Het voedingsschema van week 1

Ingredienten voedingsschema week 1

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn