Personal Training – Het voedingsschema van week 3

11/01/2019

Driemaal scheepsrecht toch? Is het je nog niet gelukt je aan een schema te houden, dan kun je met het voedingsschema van week 3 gewoon weer een nieuwe poging wagen. Bij mij ging het namelijk ook niet in één keer vlekkeloos hoor dus gewoon de moed erin houden. Je komt vanzelf in het ritme!

Het voedingsschema van week 3

Dus, week 3 alweer en nog steeds er elke ochtend netjes kwark op het menu. Ook de borrelnootjes zijn nog steeds in de aanbieding dus die eet ik ‘s avonds. Qua diner maak ik het me er vrij makkelijk van af, de hutspot komt namelijk van mijn moeder. Ook de rookworst wrap zet je zo op tafel en de maaltijd salade haal ik gewoon bij de supermarkt. Ik ga voor de kip ketjap variant.

Natuurlijk ga ik snacken met de banaan pancakes die afgelopen woensdag online kwamen. Om de vitamines op peil te houden en de afwisseling erin te houden neem ik 2 mandarijntjes per dag. Last but not least – de kip grillworst voor lunch. Een van mijn favorieten die ik niet kan weerstaan wanneer ze in de aanbieding zijn. Ik ga in ieder geval een prima week tegemoet.

Maar eerst, fijn weekend!

Personal Training - Het voedingsschema van week 3

Ingredienten voedingsschema week 3

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën