Personal Training – Het voedingsschema van week 40

28/09/2018

Een nieuwe week, een nieuw begin en dus een nieuw voedingsschema. Na een cheaweek ga ik er weer vol tegen aan met een strak schema waar toch aardig wat lekkere snacks in zitten. Deze week ligt de focus vooral op de combinatie calorieën en eiwitten, omdat ik ook met sporten weer een tandje bij ga zetten zo na de vakantie.

Balansen

Afgelopen week heb ik t zwaar gehad. Ik had echt de hele week vreettrek en kon mezelf niet inhouden. Maar ook deze weken horen erbij, want je kunt niet altijd en eeuwig alleen maar gezond eten. Soms moet er ook ruimte zijn om even wat losser te zijn in je regels en jezelf toe te staan een ‘off-week’ te hebben. Balans is namelijk de key om een gezonde levensstijl vol te houden.

Komende week haal ik wat gouwe ouwes uit de doos in het voedingsschema. Zo ga ik een portie hartige wafels maken waarmee ik kan lunchen en snacken. Daarbij is de gebakken kipfilet in de aanbieding dus die ga ik zeker ook meenemen. Als tweede snack heb ik kokosblokjes, banaan en pindakaas bonbons.

Op maandag ga ik genieten van stoofperen. Het mag namelijk echt weer en ik ben echt verslaafd aan deze groente. Een biefstukje erbij voor de eiwitten en mijn avond is compleet. Ik sluit af met Kvarg. Dit is een speciale protein kwark.

Personal Training - Het voedingsschema van week 40

Ingredienten voedingsschema week 40

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën