Personal Training – Het voedingsschema van week 45

02/11/2018

November en de herfst zijn officieel begonnen en ik vind het maar niks. Het voedingsschema van komende week biedt wat comfortfood en draait om de herfstgroente; spruitjes. De donkere dagen kan ik niks aan veranderen, maar ik kan mezelf wel met heerlijk eten en thee bij de kachel nestelen denken we dan maar toch?

Het voedingsschema van week 44

Spruitjes, je vindt het heerlijk of je haat het. Toevallig had ik gisteren met Ryan een heel gesprek over waar spruitjes dan vandaan komen. Ik vind het namelijk echt zo’n typisch hollandse groente, maar Google vertelde ons dat ze oorspronkelijk uit het zuiden van Europa komen voordat we ze hier gingen telen. Weer wat geleerd. Deze week staat er 2x spruitjes op het menu en in de soja nasi kun je de sperzieboontjes ook heel goed vervangen. Oh en die salade is gewoon van de supermarkt trouwens.

Dat comfortfood waar ik over sprak is chocola uiteraard. Die kwark brownie kun je namelijk ‘s ochtends, om 4 uur ‘s middags en in de avond eten. Maar zoals je ziet kies ik in de avond voor mijn grootste verslaving; borrelnootjes! Kortom, ik kom de week wel door met dit voedingsschema.

Fijn weekend!

Personal Training - Het voedingsschema van week 45

Ingredienten voedingsschema week 45

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn