Personal Training – Het voedingsschema van week 47

16/11/2018

Brace yourselves, the Sint is coming! En het voedingsschema van komende week sluit daar mooi op aan met heerlijke kwarkjes en zelfs speculaasbrood. Wel ga ik proberen de komende maand (tot aan kerst dus) nog zo gezond mogelijk te leven omdat we de puntjes op de i gaan zetten tijdens de trainingen.

Het voedingsschema van week 47

Afgelopen training was zwaar. Cardio en krachtoefeningen wisselden elkaar in hoog tempo af en laat dat eerste nou net niet mijn sterke punt zijn. Natuurlijk zijn de trainingen leuk, maar zolang je er niet de juiste voeding bij neemt is het als ‘dweilen met de kraan open’. Daarom let ik de komende tijd strak op de calorieën. Zo zie je op dinsdag bijvoorbeeld dat ik niet aan de 1600 zit, maar wel gewoon een volgeplande dag heb. Mocht in tussendoor honger hebben kan ik altijd nog iets pakken.

Zoals jullie zien heb ik nog een pakje grillham gekocht want dat beviel me toch wel heel goed en ook de spruitjes eet ik gewoon nog een keer. De curry komt uit de vriezer en de taco’s en de soep ook. Soms moet het lekker makkelijk zijn toch? De speculaascake daarentegen is interessanter. Dit recept komt maandag online maar ik zal de ingrediënten alvast opsommen;

  • 200 gram bananen
  • 30 gram smart protein vanille
  • 150 gram magere kwark
  • 2 eieren
  • 120 gram havermout
  • 1 shot Personal Protein Speculaas
  • 35 gram pepernoten
  • 10 gram pure cacao nibs

Fijn weekend allemaal!

Personal Training - Het voedingsschema van week 47

Ingredienten voedingsschema week 47

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën