Personal Training – Het voedingsschema van week 49

30/11/2018

Week 49 alweer, december is begonnen en we gaan richting de feestdagen. Voeding in deze maand is best een lastige met al dat lekkers. Toch heb ik geprobeerd een gezond menu samen te stellen met daarin een lekkere snack. Natuurlijk heb ik woensdag 5 december wel open gelaten want gourmetten is simpelweg niet te meten. En op zo’n avond moet je dat ook niet willen.

Het voedingsschema van week 49

De pepernoten, marsepein figuurtjes en zelfs de kerstkransjes vliegen je om de oren overal waar je gaat. Ik vind het moeilijk om er van af te blijven en ik beken dan ook eerlijk dat ik best af en toe er aan toe geef. Gelukkig valt het op werk aardig mee en weet ik me doordeweeks redelijk goed aan de schema’te houden. Zolang ik mijn dag begin en eindig met kwark is dat al een hele stap in de goede richting. Daarnaast een stuk fruit, een plak pompoencake en een maaltijd met groente en je schema is compleet.

Zoals jullie zien is het diner een bij elkaar geraapt zooitje van verschillende restjes en lekkere combinaties. De loaded nacho’s van maandag heb ik nu al trek in en na Sinterklaas eet ik twee dagen sperzieboontjes. Qua lunch zit er weer een niew recept tussen; zelfgemaakte kipsalade.Dit recept komt maandag online maar ik zal de ingrediënten alvast opsommen;

  • 100 gram kipsalade
  • 100 gram griekse yoghurt
  • handje spinazie
  • 30 gram granaatappelpitjes

Woensdag heb ik geen diner ingepland, maar overdag hou ik wel rekening met wat ik eet. Zo neem ik tussen mijn ontbijt en lunch bijvoorbeeld geen snack om wat extra calorieën uit te sparen en neem ik een lichte maar in verhouding eiwitrijke lunch. Wat je zou kunnen doen als je honger krijgt is de banaan of de shake ‘s ochtends nemen en de protein kwark na de lunch eten. Waarschijnlijk eet je namelijk ‘s avonds toch wel een toetje.

Fijn weekend allemaal!

Personal Training - Het voedingsschema van week 49

Ingredienten voedingsschema week 49

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën