Personal Training – Het voedingsschema van week 51

14/12/2018

We gaan de laatste weken van het jaar in en aangezien we vlak voor kerst zitten, besloot ik in het nieuwe voedingsschema van deze week onder andere kerststol te gebruiken. Daarnaast zit het schema vol groentes om je een boost te geven in dit koude weer. Daar boven op gooien we nog een laagje eiwitten en klaar zijn we om de week weer gezond in te gaan.

Het voedingsschema van week 51

Kerststol dus. En zelfs elke dag een heerlijk plakje met een beetje suiker, beter gaat het niet worden! Zelf haal ik de spijs eruit omdat ik daar geen fan van ben, maar als je dat uitsmeert en hier de suiker overheen strooit heb je dus ook geen boter nodig en dat scheelt weer calorietjes šŸ˜‰

De hoofdgroente van deze week is spruitjes. Ze zijn verwerkt in de gegrilde groente, in een roerbak met spekjes en aardappel en ze zitten zelfs door de pasta. Door de spruitjes te mengen met uitgesproken smaken zwak je het bittere een beetje af en krijg je een heerlijk gevarieerde maaltijd. In de lunch vind jede eiwrap en de protein Quark is van Melkunie. Zelf koop ik de naturel versie mix ik hier een flavourshotje van Personal Protein doorheen zodat je elke dag een ander smaakje hebt. Je kunt natuurlijk ook een van de smaakjes uit de supermarkt kopen.

Fijn weekend!

Personal Training - Het voedingsschema van week 51

Ingredienten voedingsschema week 51

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn